dissabte, 28 de gener del 2012

"Matamatxos"-Collserola. 28-01-2012

Avui he sortit amb els amics de la BTT.
Com sempre ens hem trobat al peu del funicular a les 8:00.
Erem  El "Sherpa" Keru, en Joanet, l'Agus, l'Enric, en Jordi 33, en Martin i un servidor. Set amb ganes de bici.

El Martin, el "nostre" Californià, estrenava "Epic". Una 29er que li anava a la mida. Tot i que aquestes bicis sempre les he trobat desproporcionades de rodes, a ell li va clavada. Cal afegir que el noi és una bèstia de 1,90 amb uns cuixots que ni els "Japos" del "Keirín".

(Keirín: Prova en la qual diversos corredors disputen un esprint després d'haver efectuat un determinat nombre de voltes darrere d'un llançador en ciclomotor o amb bicicleta fins a assolir els 40 km/h, moment en què el llançador abandona la pista i es produeix l'esmentat esprint. Normalment sol ser de 2,5 voltes, tot i que pot variar segons la llargada de la pista del velòdrom. Font Vikipèdia)

Des de la carretera de Vallvidrera hem pujat fins a la carretra de la aigües i cap amunt fins a Sant Pere Màrtir. Des d'allà ens em deixat caure cap a la vall de Molins de Rei.

Hem anat entrellaçant trial·leres amb pistes. Un  "puja i baixa" molt divertit fins que el plovisqueig, que havia començat una estona abans, ha esdevingut un xàfec com cal...i ens feia falta! Potser fa tres mesos que no plou.

Aprofitant que el "tubeless" d'en Joan, l'ha deixat penjat, ens hem aixoplugat sota una alzina per a inflar una mica els pneumàtic foradat. Veient que no afluixava, hem agafat la carretra de Molins a Vallvidrera i cap a casa.

Baixant cap a Barcelona, l'Enric ens ha ofert regar les bicis a casa seva que estava a un pas. Bé a una pedalada.

Una bona ruixada per a treure el fangar de bicis i botes i, cap a casa que, amb la roba xopa i la baixada de temperatures, el cos se'ns ha començat a ecarcarar.

Una bona dutxa calenta i llestos.

Ha estat una bona sortida. Tot i que no hem pogut fer tota la volta prevista, la experiència d'anar amb bici sota la pluja, el terra llefiscós i els regalims de fang per la cara, de tant en tant també estan bé!

Han estat 43,83 quilòmetres i 1.259 metres de desnivell.

Us deixo el recorregut clicant sobre la imatge.

imatge: ndopart.com

Wikiloc: "Matamatxos"-Collserola


Salut! i fins la propera.

2 comentaris:

  1. ets un figura: al wikiloc ..., has posat fàcil...
    Com algú no gaire tècnic se la foti a la baixadeta del Martin ja es cagarà però a la baixada des de Sta Creu d'olorda maleirà els teus ossos!!!!

    ets el millor!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó noi...el que passa és que baixar darrere vostre ho fa semblar tot fàcil!
      De tota manera, ja he posat una nota al Wikiloc i hi he canviat la classificació: moderat?

      Elimina