diumenge, 17 de febrer del 2013

Viladrau - La Garriga 2013. 10.02.2013

Com ja fa forces anys, ahir vaig participar a la 42a edició de la Viladrau - La Garriga.

El dia abans però, amb previsió, ja que no podria sortir amb la bici, vaig venir tot fent el recorregut per Castellar des de Terrassa:

Wikiloc: BCN - La Garriga

A les 3:30 m'he llevat per a poder esmorzar amb calma i enllestir els preparatius per a les 4:30 estar a la cua dels autocars que ens duran a la sortida. A diferència d'altres anys, enguany no ha fet tant de fred com en altres edicions. Una espera que ha culminat en pujar al tercer autocar de la sortida.

Al cap d'una hora escassa de trajecte hem baixat a la Barita, a la carretera que va se Viladrau a Seva que tantes vegades he fet en bici.

Una ascensió preciosa entre castanyers en plena nit, ens ha deixat a San Segimón.
Tot ascendent d'una manera menys pronunciada, hem accedit al Coll Formic.



Pla de la Calma, on la organització ens ha ofert un suculent bocata de botifarra  i enllà fins a iniciar el descens cap a Sant Cristòfol.

Aquest és el tram més bonic del recorregut ja que transcorre per dintre el bosc i de tant en tant ofereix unes espectaculars vistes dels Cingles de Bertí.


En arribar a Sant Segimón, un glop del càntir i avall fins a la Garriga.

A la plaça, després de 5:45 hores, he gaudit d'un agradable aperitiu per a concloure la jornada.

Per accedir a les dades de la caminada feu clic sobre la imatge:



Bona ruta a peu ja que la pujada intensa es troba a la primera part del recorregut de manera que la resta és més relaxada, tot i que els quilòmetres van deixant-se notar, el perfil de l'excursió ajuda.

Salut! i fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada