divendres, 14 de desembre del 2012

Sant Cugat -La Costa. 07.10.2012

Després de l'excepcional estiu, recupero els hàbits de la resta de l'any.
avui, com ja ve sent habitual als diumenges, he quedat amb el Xavi i la U.C Sant Cugat per a sortir amb la bici de carretera.

Agafo el tren a temps i a cinc minuts de les 8:00.
en Xavi m'està esperant a la sortida de l'estació.

A l'hora sortim, a ritme mandrós, un grup de gairebé 25 ciclistes direcció Cerdanyola. Anem fins a Montcada i Reixac per agafar la carretera de La Vallesana fins a Badalona.

La pujada la fem a plat. Acabem de tornar dels Ports i amb en Xavi ens fem un mano-mano deixant a la resta del grup endarrerit.
arribem a dalt a més de 180 p.p.m. però comentem que els tres dies de BTT ens han donat to i això es nota en pujades sostingudes com aquest. Primer comença tothom a tope però els km et van posant a lloc...

Ens felicitem i esperem a la resta.
Baixem cap a la costa i per la N-II, a pinyó i ben junts, amb puntes de 50 Km/h ens plantem a Vilassar de Mar en un "plis".
Ens endinsem al poble per anar a buscar "La Conreria" cap a Argentona. Pugem Parpers i, com que em sento lleuger de cames, agafo el meu ritme i em despenjo del grup. 

En arribar a dalt em sento feliç de trobar-me tant bé i penso que això de la bici és molt rigorós:
Si entrenes és nota però sí ho deixes un parell de setmanes...també!

Tots junts reprenem la marxa, en sentit descendent, cap a La Roca. 
Arribem a Cardedeu i fins la Garriga per Sant Antoni de Vilamajor, carretera que conec prou bé. Pel camí comentem l'esdeveniment del dia 11 passat i fem reflexions al respecte.

En arribar al poble, davant la petició de aturar-nos per a prendre alguna cosa, suggereixo anar a un restaurant força acollidor que conec. Està tancat! I això que és diumenge al matí...suposo que ja van fer prou caixa ahir la nit.

Decidim anar fins l'Ametlla del Vallès. 
Ens recordem de l'ínclit Sr. Millet, antic director del Palau de la Música.. de qui és ben conegut que hi passa èpoques en una finca excepcional...a saber!

Un cop refets a base de tot tipus de begudes i aliments "isotònics" que van de l'Aquarius a la tapa de "xoco", reprenem la marxa fins a Bigues on agafem el trencall direcció Santa Eulàlia de Ronçanes. 

Aquí el paisatge va canviat amb els quilòmetres i passem de la natura més feréstega al polígon més infecte...la bici de carretera ja ho té això.

Ara, ja de tornada anem fent. Parets, Montcada de nou, Cerdanyola i sant Cugat.
Ens acomiadem i començo l'ascenció per l'Arrabassada que, passant per Vallvidrera em durà fins a casa.

Per accedir a les dades de la sortida cliqueu sobre la imatge:
St. Cugat- La Costa

Bones sensacions en una sortida que puc qualificar com a la reentré de la temporada. La setmana que ve més!

Salut! i fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada