divendres, 26 d’abril del 2013

Prèvia Setmana Santa. 17.03.2013

A vespres de vacances de Setmana Santa, avui sortiré a estirar cames amb la BTT.

A les 8:00 em planto al Peu del Funicular com fem habitualment.
El dia amenaça pluja i això desisteix a la major part dels habituals.
Finalment en Sergi, l'Agus i en Joan, es presenten a la cita desafiant els elements.

Esperem els cinc minuts de cortesia per si algun despenjat d'última hora s'apunta i, vista la manca d'aspirants, comencem a pujar cap a Vallvidrera tot xarrant a mesura que anem incrementant el ritme.

Vallvidrera i amunt, per la carretera cap al Tibidabo. En arribar al trencall seguim avall fins a la Font Groga on anem a buscar la pista del Forat del Vent. Arribem a casa Juaco des d'on anem a buscar la carretera de Roquetes.

Entre baixada i baixada, en Sergi m'ensenya la seva nova joguina. El flamant Garmin EDGE 800 que s'ha regalat en motiu del seu 40è aniversari.

Per molts anys Perxerón!

Passem de llarg del Cementiri de Collserola i, per descuit nostre, acabem en un cul de sac que ha esdevingut un abocador d'allò més sospitós  Matalassos vells, runa i un desgavell generalitzat així ens ho dona a entendre...

De sobte ens trobem de cara amb un individu força estrafolari. Es sobta de la nostra presència mentre prem en força la mà que subjecta una bossa de deixalles que evidencia el pes del què conté...

No ens entretenim massa i, força acollonits, decidim fer mitja volta per a allunyar-nos el més aviat possible de l'indret. Amb la distància entremig els comentaris de caire macabre ens ocupen fins que arribem al polígon industrial Polígon de can Cuiàs on comença l'ascenció cap a Montcada.

Travessem el poble i tot creuant el riu anem a buscar la pista que va paral·lela a la Vallensana. Hi fem cap a mig camí. En recorrem la resta fins al coll i trenquem a mà esquerra per a pujar al Mortirolo.

Tot avançant pels "onze tobogans", nom que rep la pujada pels pertinents replans que té, fem cap al repetidor.

Des d'aquest punt ens deixem caure tot enllaçant trialeres fins a Badalona. En Joan va tard de manera que decidim fer via cap a Barcelona
Anem a Santa Coloma i Besós avall fins al Fòrum.

En arribar a la Vila Olímpica ens trobem amb la celebració de la Marató que porta el nom de la ciutat.
Les cares dels participants evidencia la duresa de la prova.

Al final, després d'esquivar el recorregut de la prova arribem a Marina amb Diagonal on ens acomiadem.

Teniu el track de la ruta aquí:

Wikiloc: Prèvia Setmana Santa
Tot i el plovisqueig intermitent que ens ha acompanyat al llarg de tot el matí, la ruta a pagat la pena i em fet un bon voltio.

Salut! i fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada