dissabte, 9 de juny del 2012

Patins. 7.06.2012

Ahir a la nit vaig anar a patinar desprès d'un període de descans forçós a causa d'una lesió de genoll.

Feia temps que no patinava i la sensació més significativa, a part de la humitat i la calor, va ser que hi ha molta més gent al carrer. Respecte la última vegada, es nota que les bones temperatures i els turistes s'han instal·lat definitivament.

Tot i que la primera intenció era sortir amb la gent del SAT, vaig acabar optant per anar sol per a evitar tornar massa tard a casa.

Vaig repetir el recorregut que faig habitualement, tot i que en sentit invers. 

Feu clic per accedir a les dades de la ruta

És a dir:
Plaça de Sants, Josep Terradelles fins a Francesc Macià. Diagonal fins a Marina, Icària, passeig marítim per acabar al mur de l'escollera, a l'Hotel Wela. 

Com us he comentat, la gentada és significativa fins al punt que, amb molt de compte, he d'anar esquivant vianants despistats per a poder anar prosseguit a un ritme raonablement ràpid.

Comentar que enmig de la Barceloneta, trobo un escenari amb un DJ en plena sessió. La gent gaudeix de l'espectacle i  l'ambient festiu omple el passeig marítim.

Torno fins al Fòrum, i Diagonal enllà arribo, amb parada ritual a la font de la granota per a beure aigua, fins a Francesc Macià i avall fins a casa.

Tot i que m'agrada molt patinar he d'admetre que és una activitat molt exigent i la manca de regularitat passa factura. Sobretot l'endemà al matí!

Una ruta ràpida però intensa ideal per a començar a fer cames per al cap de setmana.

Salut! i fins la propera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada